ÇUÖS 2020 adaylarının dikkatine
duyuru tarihi: 24 Temmuz 2020

Pandemi tedbirleri nedeni ile ertelenen ÇUÖS 2020, 28 Ağustos 2020 tarihinde aşağıda belirtilen 9 merkezde Türkiye saati ile 15.00'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
ÇUÖS sınav merkezleri: Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa, Van, Hatay ve Bakü.

Tüm adayların iso.cu.edu.tr üzerinden yayınlanan güncel bildirimleri takip etmesi önemle duyurulur.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 04 Ağustos 2020 | 17.00
duyuru tarihi: 22 Haziran 2020

2020-2021 güz dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır. Covid-19 salgını nedeniyle ÖSYM tarafından düzenlenen YDS (Yabancı Dil Sınavı) ertelenmiş ve üniversitemizin yüksek lisans programları için düzenlediği yabancı dil sınavı da iptal edilmiştir. Bu nedenle kayıtta yabancı dil belgesi gerektiren lisansüstü programlara yapılan uluslararası öğrenci başvurularının yabancı dil belgesinin 15 Aralık 2020'ye kadar teslim edilmesi şartıyla kabulüne karar verilmiştir.

> Başvuru kılavuzu için tıklayınız.
> Başvuru formu için tıklayınız.