ÇUÖS 2020 adaylarının dikkatine
duyuru tarihi: 17 Haziran 2020

Covid-19 salgını ile ilgili son gelişmeler, bilim kurulunun güncel tavsiyeleri, uluslararası karantina uygulamaları ve ertelenen uçak seferleri nedeniyle 04 Temmuz 2020 tarihinde yapılması planlanan Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavı (ÇUÖS 2020), bu konuda yeni bir duyuru yapılana kadar süresiz olarak ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Tüm adayların iso.cu.edu.tr üzerinden yayınlanan güncel bildirimleri takip etmesi önemle duyurulur.

ÇUÖS 2020 başvuruları sona erdi!
duyuru tarihi: 01 Haziran 2020

2020 yılı ÇUÖS sınavı, 04 Temmuz 2020'de saat 09:30'da yapılacaktır. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm sınav merkezlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan ÇUÖS sınavı ile ilgili detaylara aşağıdaki kılavuz ve diğer bağlantılarda ulaşabilirsiniz.

> Ön lisans programları kontenjan listesi için tıklayınız.
> Lisans programları kontenjan listesi için tıklayınız.
> Başvuru kılavuzu için tıklayınız.