Lisansüstü programları güz dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Son kayıt tarihi: 15 Aralık 2020 | 17.00
duyuru tarihi: 22 Eylül 2020

2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.

> Başvurusu kabul edilen adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.
Kayıt esnasında başvuruda sunulan evrakların asılları (orijinalleri) getirilmelidir. Başvurularında yabancı dilde diploma ve transkript sunan adayların kayıt esnasında bu belgelerin noter onaylı Türkçe çevirilerini getirmeleri gerekmektedir. Kayıtta 4 adet vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuruları uzatıldı.
Son başvuru tarihi: 09 Ağustos 2020 | 17.00
duyuru tarihi: 05 Ağustos 2020

2020-2021 güz dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları 9 Ağustosa kadar uzatılmıştır.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 04 Ağustos 2020 | 17.00
duyuru tarihi: 22 Haziran 2020

2020-2021 güz dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır. Covid-19 salgını nedeniyle ÖSYM tarafından düzenlenen YDS (Yabancı Dil Sınavı) ertelenmiş ve üniversitemizin yüksek lisans programları için düzenlediği yabancı dil sınavı da iptal edilmiştir. Bu nedenle kayıtta yabancı dil belgesi gerektiren lisansüstü programlara yapılan uluslararası öğrenci başvurularının yabancı dil belgesinin 15 Aralık 2020'ye kadar teslim edilmesi şartıyla kabulüne karar verilmiştir.

> Başvuru kılavuzu için tıklayınız.
> Başvuru formu için tıklayınız.

Lisansüstü programları bahar dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Kayıt tarihleri: 10-14 Şubat 2020
duyuru tarihi: 07 Şubat 2020

2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.

> Başvurusu kabul edilen adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Lisansüstü programları bahar dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 6 Ocak 2020 | 17.00
duyuru tarihi: 23 Aralık 2019

2019-2020 bahar dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır.

> Başvuru kılavuzu için tıklayınız.
> Başvuru formu için tıklayınız.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Kayıt tarihleri: 16-27 Eylül 2019
duyuru tarihi: 12 Eylül 2019

2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.