...

Önlisans ve Lisans Programları Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

> Başvurunuzun sonucunu öğrenmek için tıklayınız.
     > Uluslararası program ücretlerini öğrenmek için tıklayınız.
     > Kayıt kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

ÇUÖS sonucuna göre Çukurova Üniversitesi'ne kayıt hakkı kazanan uluslararası öğrenci adaylarının kayıtları 23, 24 Ağustos 2023 günlerinde saat 10.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatlerinde Uluslararası Öğrenci Merkezinde yapılacaktır. Sonradan Türk vatandaşlığına geçen adaylarımızın kimliklerinin yanı sıra nüfus müdürlüklerinden vatandaşlık durumunu gösterir ayrıntılı nüfus kayıt örneği getirmeleri zorunludur. GCE-AL geçici sınav sonuçlarıyla yerleştirilen adayların kayıtta nihai sınav sonuç belgelerinin asıllarını sunmaları gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığının 1 Temmuz 2021 tarihli ve 4206 sayılı kararı gereği, 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren uluslararası öğrenci kontenjanına kabul edilen Suriye uyruklu, Türkiye uyruklu ve mavi kart sahibi adaylardan öğrenim ücreti alınacaktır.