...

Ön Lisans ve Lisans Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Yerleştirme sonucunu başvuru sistemine giriş yaparak "Başvuru Durum Sorgula" sayfasından öğrenebilirsiniz. Uluslararası öğrenci kayıtları 5 - 7 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Öğrenci Merkezinde yapılacaktır.

5 Ağustos Pazartesi - Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakültelerine kayıt hakkı kazananlar,

6 Ağustos Salı - Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Eğitim ve Fen Edebiyat Fakültelerine kayıt hakkı kazananlar,

7 Ağustos Çarşamba - Diğer fakültelere ve meslek yüksekokullarına kayıt hakkı kazananlar kayıt yaptırabilirler.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Sınav sonuç belgesi
  • Lise diplomasının aslı ve noter onaylı Türkçe çevirisi
  • Lise transkriptinin aslı ve noter onaylı Türkçe çevirisi
  • Lise Denklik belgesi (Sadece liseyi yurt dışında bitiren T.C. uyruklular ve Türkiye'deki Milletlerarası Okullardan mezun olanlardan istenecektir)
  • Pasaport / Kimlik / Mavi Kart kopyası
  • Nüfus kayıt örneği (Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir liseden mezun olup T.C. vatandaşlığına sonradan geçenlerin kaymakamlıklardan alacakları nüfus kayıt örneği)
  • 4 adet fotoğraf

Beklenen GCE - A Level sonuçları ile başvuru yapıp kayıt hakkı kazanan adaylar gerçek sonuçları çıktıktan sonra kayıt yaptırabilirler.

Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesine ön kayıt hakkı kazanan adayların özel yetenek sınavına girmek için merkezimiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.