...

Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı !

Yerleştirme sonucunuzu başvuru sistemine giriş yaparak “Başvuru Durum Sorgula” sayfasından öğrenebilirsiniz. Uluslararası öğrenci kayıtları 23 – 24 Eylül 2024 tarihlerinde Uluslararası Öğrenci Merkezinde yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Sınav sonuç belgesi
  • Lise diplomasının aslı ve noter onaylı Türkçe çevirisi
  • Lise transkriptinin aslı ve noter onaylı Türkçe çevirisi
  • Lise Denklik belgesi (Sadece liseyi yurt dışında bitiren T.C. uyruklular ve Türkiye'deki Milletlerarası Okullardan mezun olanlardan istenecektir.)
  • Pasaport / Kimlik / Mavi Kart
  • Nüfus kayıt örneği (Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir liseden mezun olup T.C. vatandaşlığına sonradan geçenlerden istenecektir)
  • 4 adet fotoğraf

Yedek listede yer alıp kayıt hakkı kazanan adaylara, 25 Eylül 2024 tarihinde bir bilgilendirme e-postası gönderilecektir. Kayıt hakkı kazanan yedek adayların, kayıt işlemlerini gerçekleştirmek üzere belirlenen tarihlerde üniversitemize gelmeleri gerekmektedir.

Önemli: Kayıt yaptırmayı planlayan yedek adayların, 25 Eylül 2024 tarihinde gönderilecek e-postaya yanıt vermeleri zorunludur. E-posta yanıtı alınmayan adayların kayıt hakları iptal edilecektir.