...

Altın Koza Film Festivali'ne Katıldık!

27 Eylül 2024 tarihinde Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Merkezi olarak uluslararası öğrencilerimizle birlikte Adana’da gerçekleştirilen 31. Altın Koza Film Festivali'ne katıldık. Festivalde, Fransa'da geçen ve göçmenlerin yaşadığı problemleri ele alan Süleyman’ın Hikayesi adlı filmi izledik.

Filmin başrol oyuncusu Abou Sangare, 2024 Cannes Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmış olup, performansıyla büyük beğeni topladı. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde hem sanatsal bir deneyim yaşadı hem de göçmenlerin zorluklarına dair farkındalık kazandı.

Bu ve benzeri etkinliklerle kültürel ve sanatsal faaliyetlerde uluslararası öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz!