...

Çukurova Üniversitesi "Tanıtım ve Tercih Günleri"

Çukurova Üniversitesi tarafından “Tanıtım ve Tercih Günleri” adı altında bu yıl da üniversitimizi tanıtmayı amaçlayan bölgesel bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında öğrenci, öğretmen ve veliler, Çukurova Üniversitesinin temsilcileri ile buluştular.

Ç.Ü. Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan üniversite öğrenci adayları, öğretmen ve veliler üniversitemize bağlı fakülteler, enstitüler, yüksekokullar, devlet konservatuvarı, meslek yüksekokulları ve idari birimler tarafından kurulan standları tek tek gezerek bilgi aldı. Ayrıca isteyen öğrenciler ve aileleri için de düzenlenen ring seferleri ile kampüs turu yaptırıldı. İki gün süren Çukurova Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günlerinde merkezimiz tarafından da bir stand kurularak ilgili ziyaretçilere uluslararası öğrenci sınavı ve kayıt koşulları hakkında bilgi verilmiştir.