Lisansüstü programları güz dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Son kayıt tarihi: 14 Ekim 2022 | 17.00
duyuru tarihi: 06 Eylül 2022

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.

> Başvurusu kabul edilen adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.
Kayıt esnasında başvuruda sunulan evrakların asılları (orijinalleri) getirilmelidir. Başvurularında yabancı dilde diploma ve transkript sunan adayların kayıt esnasında bu belgelerin noter onaylı Türkçe çevirilerini getirmeleri gerekmektedir. Kayıtta 4 adet vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Lisansüstü programları güz dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 31 Temmuz 2022
duyuru tarihi: 29 Haziran 2022

2022-2023 güz dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır.

> Başvuru kılavuzu için tıklayınız.
> Başvuru formu için tıklayınız.

Lisansüstü programları bahar dönemi başvuru sonuçları açıklandı.
Son kayıt tarihi: 18 Mart 2021 | 17.00
duyuru tarihi: 18 Şubat 2022

2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için lisansüstü programlarına kabul edilen uluslararası öğrenci başvuruları açıklanmıştır.

> Başvurusu kabul edilen adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Lisansüstü programları bahar dönemi başvuruları başladı.
Son başvuru tarihi: 16 Ocak 2022
duyuru tarihi: 17 Aralık 2021

2021-2022 bahar dönemi lisansüstü programlara uluslararası öğrenci başvuruları alınmaya başlamıştır.

> Başvuru kılavuzu için tıklayınız.
> Başvuru formu için tıklayınız.